| Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? | |
|
|
Author | Message |
---|
Site Lider Yönetici
Üye Kontrol Sayfası Tecrübe: (0/10) Saygısızlık: (0/0)
| Subject: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Fri Mar 19, 2010 11:46 pm | |
| Arkadaşlar Herkes Şikayetci Biliyorum Ama Salih Yani Dangeri neden özel üye yaptınız Diyosunuz:
Arkadaşlar Danger Yakında Yeni Acılacak Sitemizde Ve Oyunumuzda Grafik Tsrmları O Ciziyor Ardada Ortağız Battasal Diyosnız 1 Yıllık Arkadaşım Lütfen Biraz Anlışlı Olun Tmm Ben Sizi Admin Yapmak İstiyorum Ama Önüne Gelen Admin Olmaz Msj Sayısı İle Olur Bazende İşe Yarıyınca Biraz Anlayın Lütfen | |
|
| |
Tolguska! Güvenlik
Üye Kontrol Sayfası Tecrübe: (5/5) Saygısızlık: (0/0)
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Sat Mar 20, 2010 8:06 am | |
| Hani oyun yapılmıyacaktı :@! Dip not : battasal benim hakkımda abuk sabuk konuştu(ki hepsi yalandı) Şu anda battaasalın beyin hakimiyetini çözebilmiş değilim !! insanlar hakkında tanımadan abuk sabuk konuşuyor ! | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Sat Mar 20, 2010 11:18 am | |
| xcall bilip bilmeden konuşmasan bak kavga etmek istemiyorum |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Sat Mar 20, 2010 11:28 am | |
| bu arada erkan ben ortakmıyım xD |
|
| |
baba Astsubay Cavuş
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Sat Mar 27, 2010 10:36 pm | |
| | |
|
| |
Network Gold Üye
Üye Kontrol Sayfası Tecrübe: (5/5) Saygısızlık: (5/5)
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Sun Mar 28, 2010 8:45 am | |
| ben ? xD en kavga etmeyen kişiytyim xd | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Thu Apr 01, 2010 12:40 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Thu Apr 01, 2010 12:40 pm | |
| ben ne zmn olcam sizin gibi erkan |
|
| |
Network Gold Üye
Üye Kontrol Sayfası Tecrübe: (5/5) Saygısızlık: (5/5)
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Thu Apr 01, 2010 2:53 pm | |
| o başka neden yüzünden xD sanaline deiştirdiğiim yüzünden xD | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Thu Apr 01, 2010 3:09 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Thu Apr 01, 2010 3:35 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Wed May 05, 2010 10:49 am | |
| - кσLєяα wrote:
- bir şey değil bosverr
EVET ÇOKTAN KAPANDI :d |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Wed May 05, 2010 5:51 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? Wed May 05, 2010 5:52 pm | |
| knk sitenin mesaj sayısını yükseltelimmi erkan gelince şaşırsın ¿ |
|
| |
| Yöneticiler Ve Özel Üyeler Neden Msj Sayısı Az Olduğu Halde Oluyorlar? | |
|