Kutup penguenleri, Dünaya açlığına karşı savaş açmaya ve Gezegenimizi, yaşam için daha iyi bir yer haline getirmeye karar veriyorlar.
Sende onlara katıl, donmuş buz parçaları arasında onlar için bir vaha yarattık ve oraya kuzey ve güney bölgelerinden tüccarlar getirdik, burada modern bir köpek takımı ve kızak motoruyla yaşamına başla, daha sonra inanılmaz şekilde lezzetli sebzeleri yetiştir ve güzel gökkuşağının bütün renklerinde çiçekler yetiştir.
Sevimli penguenlerin anaokuluna destek ol ve onların yaşamlarında önemli bir yere al...
Yollar, göller ve fıskiyelerle en çekici bahçeyi yarat ve sende iyi ve onurlu bir penguen olarak, Penguenler Tarihine Adını Yazdır. Haydi, gidelim!
Adım 1: Bahçeni Yaratmaya BaşlaOyunun Başlangıcında Sana Verilen Bahçe Biraz Buzlarla Kaplı Olacaktır ve Birazda Kutup Ayıları... Buzları Yokedip Burayı Sebze ve Meyve Bahçesine Dönüştürebilir Misin?
Adım 2: Tohumları Ek, Sula, YetiştirBaşlangıçta Havuç ve Turp'a Sahiptin, Ama Kısa Bir Süre İçinde Düzinelerce Sebzeye, Meyveye, Çiçeğe, Ağaçlara ve Bahçeni Süslemek İçin Dekoratif Malzemelere Sahip Olursun. Bahçendeki Boş Alanlara Bitki Ekersin, Yetişmesini Beklersin, Onları Toplarsın ve Artık Onları Güney Bölgesi'ndeki Tüccarlara Satmaya Hazırsın.
Adım 3: Güney ve Kuzey Bölgesini KeşfetMühendis Penguen'den Kar Motorunu Al, Yada Çiçekçi'den En Son Çiçek Tohumlarını Al Bunlar Kutuptaki Bölgelerde Yapabileceklerinden Bazıları...
1. Çiftlikten Yeni Tohumlar Satın Al, Yada Pazar Yeri'nden Çiçekçi'yi Ziyaret Et!
2. Şehir Merkezindeki İstatistiklerde Diğer Yetiştiricileri Geçmelisin!
3. Bilim Adamı Penguenleri Kiralayarak Bitkilerini Geliştir Ve Daha Fazla Verim Al
Adım 4: Tamamlanan MaceralarYüzlerce Çeşit Meyve Ve Sebze Yetiştiriyorsun, Haydi Gel Anaokulu'ndaki Ufaklıkların Beslenmesine Yardım Edelim Yada Hastanedeki Yeni Araştırmalara Yardım Edelim. Bu Sayede Kutup Halkı Senin İçin Bazı Görevler Düzenleyecekler.
Adım 5: Oyunun Kodamanı OlmakDeneyim Kazanmak, Bunun İçin Binlerce Bahçıvanla Yarışırsın, Yeni Seviyelere Yükselirsin ve Yeni Bitkiler Elde Edersin. Çalılıklar Ağaçlara Dönüşür, Yeni Görevler Ve Yeni Şehirler Görürsün.
Artık Oyun Hakkında Gerekli Bilgiye Sahipsin, Derhal Oyuna Başlayabilirsin.
Penguin Farmer Oyununda Resimler:Oyun içinde ufak oyunlar var ve çiftçilik yapıyorsunuz...
Giriş:
http://www.penguinfarmer.netHEPSİ BENİM YAPIMIMDIR YANİ ßy NETWORK