| Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek | |
|
|
|
Author | Message |
---|
WhireLorD Üye
| Subject: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Tue Jun 15, 2010 9:43 am | |
| | |
|
| |
Misafir Guest
Üye Kontrol Sayfası Tecrübe: (5/5) Saygısızlık: (0/0)
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Tue Jun 15, 2010 8:40 pm | |
| sanalika.es e geldi o formalar ve hiç bide gitmedi ve sanalika.com a öyle bir forma hiç gelmedi ben 7/24 ordayım |
|
| |
WhireLorD Üye
| Subject: ljljljljlj Tue Jun 15, 2010 8:42 pm | |
| Geldiler.Sahip olan kişiler sorsanaaaa? | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Wed Jun 16, 2010 10:07 am | |
| Git 1.caddeki zekii admine sor o animasyon market ve 1 ve 3. caddeden sorumlu |
|
| |
WhireLorD Üye
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Sat Jun 19, 2010 5:03 pm | |
| Onu nerde,ne zaman,hngi yaş arasında bulucam? | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Mon Jun 21, 2010 7:27 pm | |
| benim net gittigi için bilmiyorum |
|
| |
Misafir Guest
| |
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Mon Jun 21, 2010 7:54 pm | |
| bende seni ya bensiz noldu knnk |
|
| |
Misafir Guest
| |
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Mon Jun 21, 2010 8:04 pm | |
| knk valla netesiz çok kötü insna bagımlı oldu net parası kaç bilionmu borç500 tl sonrada ödeyemedim babamda neti kullanıor yha oda sormuş 500 gelmiş demiş sonrada babamda ijnterneti kapatmış hat yani interneti tamamen |
|
| |
WhireLorD Üye
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Mon Jun 21, 2010 8:23 pm | |
| Yazdığınız mesajları ÖM ile yazsanız.Konulya alaka yok. Bunun yanında Türk formasınıda kaldırmışlardı.Ne tuhaf bunları yapımcıları PKK forması,bayrağı getirirler. | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Mon Jun 21, 2010 10:39 pm | |
| |
|
| |
WhireLorD Üye
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Mon Jun 21, 2010 10:41 pm | |
| Hımm diosun. Cidden PKK Formasını getirirler yakında. | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Mon Jun 21, 2010 11:19 pm | |
| bir getirsinlerde sanalikadaki hesabımı silerim bizim analarımız ağlıyor boşunamı aglıor vatanımızdaki askerler gidior teyzelerimiz aglıor bir gün bizde şeit olacaz bir sanalikanın bundan haerimi var |
|
| |
WhireLorD Üye
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Mon Jun 21, 2010 11:21 pm | |
| Yoo.Adam Ülkeye küfür ediyor.PKK Sloganları atıyor.Türkçe hemde doru kullanmış.Ban yemiyor.Ben emoca+Sayılarla+arada kaynaştırma kullanıyorum ilk kelimemler ban yiyorum.Tüm diyenler ban yemişti.İş var için içinde | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Mon Jun 21, 2010 11:23 pm | |
| durun bir protosta yapacaz pkkya karşı herkesi toplucaz sanalika bizim sesi duysun |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Tue Jun 22, 2010 6:11 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Tue Jun 22, 2010 7:18 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Thu Jun 24, 2010 10:54 am | |
| bilmem knk ne zaman olrsa |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Thu Jun 24, 2010 10:57 am | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Thu Jun 24, 2010 10:58 am | |
| bu hafta değilde öbür kafta yapsak sna uygun olurmu ¿ |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Thu Jun 24, 2010 11:00 am | |
| olurda nasıl çağırcaz herkesi |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Thu Jun 24, 2010 11:03 am | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Thu Jun 24, 2010 1:06 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek Thu Jun 24, 2010 2:47 pm | |
| |
|
| |
| Sanalika Beyaz Formanın Gerl Gelmesi İçin Destek | |
|