Latest topics | » artık gel erkan by adem Tue Jul 06, 2010 1:55 pm
» Bu sitede hiç kimse olmucak by Guest Fri Jul 02, 2010 5:10 pm
» SANALİKA HAKKINDA KOMİK RESİMLER by Guest Sat Jun 26, 2010 11:17 pm
» Keşke Böyle Olsaydı Değilmi? by Guest Sat Jun 26, 2010 11:16 pm
» Keşke yine böyle bir uygulama çıksa ? by Guest Sat Jun 26, 2010 11:14 pm
» Aman dikkat et düşmeyesin :) by Guest Sat Jun 26, 2010 11:12 pm
» RESİMLERLE SANALİKA :D by Guest Sat Jun 26, 2010 10:21 pm
» komik by Guest Sat Jun 26, 2010 10:14 pm
» kuralsız 2 li oyuncu by Guest Sat Jun 26, 2010 10:07 pm
» özür by Guest Sat Jun 26, 2010 9:00 pm
|
|
| HACK Makalesi 1 | |
| | Author | Message |
---|
Tolguska! Güvenlik
Üye Kontrol Sayfası Tecrübe: (5/5) Saygısızlık: (0/0)
| Subject: HACK Makalesi 1 Mon May 24, 2010 6:19 pm | |
| Merhaba arkadaşlar , forumda bana commentler geliyor ... "Nasıl hacker olurum ? Nasıl nasıl nasılllll ?" Diye bende soruları cevaplamaya kalksam tektek kafayıı yerimm Artık kararımı verdim HACK Makalelerimi yayınlayacağım ....... Hadi başlayalım Öyle s'kt'r b'ktan forumları hacklemek kolayyy tabikide insanın FRMTR Güvenlik ve ağ koruma başkanı arkadaşın olunca anlıyorsun .... =) HACK , Hacker Kavramları nedir ? Hack ingilizce bir terimdir . Türkçede "Çalmak " anlamına gelir . Bu terim bilgisiyara odaklandırılınca Fiil)= Zarar vermek , Bilgi silmek (çalmak ) Manalarını taşır .... -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hacker Yemini ( Her professionel hacker bu yemini etmiştir . #Ben dahil# )-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bu makalede öğrendiğim bütün terimler-i , yöntemleri , stratejileri Hiç bir Müslüman , türk ülkesilerinin sitelerine , sistem ve serverlarına karşı kullanmayacağıma Bundan sonra Tolga KAYAŞ Tarafından yönetilen DLBHT (Devlet Legal Bozkurt Hack team ) adına çalışacağıma , Şu an saniye , dakika , saat ve yıldan itibaren HİÇ BİR Zaman küfür , hakaret etmeyeceğime , Hiç bir yabancı (Sivile ) veya türke(müslümana ) Suçsuz ve sebebsiz bir şekilde HACK Eyleminde bulunmayacağıma , ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜZERİNE YEMİN EDERİM . -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hackerların nitélikleri 16 Yaşın üzerindelerdir . İPLeri sahtedir . Hiçbir zaman gerçek adını bilemezsiniz . Araştıramazsınız . #Beni çok araştırdınız ama kimse birşey bulamadı #=) Bütün forumlara üyelerdir . Sahte kimlik taşırlar. Ailesi genelde yoktur.Varsa bile evde kalmaz. Yurt dışındada vatandaşlıkları vardır. Mutlaka polisle başları derttedir . Ankarada tanıdıkları vardır . Bunların hepsi bende olduğu gibi sizdede varsa hacker olabilirsiniz. Bidahaki makalemde ? Hack dersleri , hack sözlüğü , hackerlara uygun bilgisiyar modelleri Nelerdir ? Hakkında bilgi alıcağız Ayrıntılar Bir dahaki Makalede ..... Makale hakkındaki soruları bana ÖM ile sorun | |
| | | Misafir Guest
| Subject: Re: HACK Makalesi 1 Mon May 24, 2010 8:09 pm | |
| |
| | | Misafir Guest
| Subject: Re: HACK Makalesi 1 Mon May 24, 2010 8:12 pm | |
| |
| | | Misafir Guest
| Subject: Re: HACK Makalesi 1 Sun May 30, 2010 2:28 pm | |
| tolga ben suçlumuyum ki msnemin şifresini kırdın hı |
| | | Tolguska! Güvenlik
| Subject: Re: HACK Makalesi 1 Sun May 30, 2010 2:40 pm | |
| - danger_q4n1cq wrote:
- tolga ben suçlumuyum ki msnemin şifresini kırdın hı
Yanlış tespitte bulunmuşsun . Sadece messenger adresini değil sanalika hesabını (br14n ) , facebook hesabını , msn hesabını , milliyet e.g.s hesabını hackledim. Diyorumyaa benim senle bir derdim yok .Sadece ortada bir yemsin . Bazı arkadaşlar benim gücümü anlayamadılar bende biraz g't gösterisi yaptım . Birdeee sende beni messengerda engelledin . (Bunu bir suç sayarım . ) | |
| | | | HACK Makalesi 1 | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |