Sanalika,Top,Forum,Sanalika Hileler,Bedava Sanil,Vip,Metin2,Dwar.gen.tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tatildeyiz Bakım Aşamamız Sona Ermiştir.

HomeHome  forumforum  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  
Latest topics
» artık gel erkan
Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeby adem Tue Jul 06, 2010 1:55 pm

» Bu sitede hiç kimse olmucak
Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeby Guest Fri Jul 02, 2010 5:10 pm

» SANALİKA HAKKINDA KOMİK RESİMLER
Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeby Guest Sat Jun 26, 2010 11:17 pm

» Keşke Böyle Olsaydı Değilmi?
Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeby Guest Sat Jun 26, 2010 11:16 pm

» Keşke yine böyle bir uygulama çıksa ?
Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeby Guest Sat Jun 26, 2010 11:14 pm

» Aman dikkat et düşmeyesin :)
Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeby Guest Sat Jun 26, 2010 11:12 pm

» RESİMLERLE SANALİKA :D
Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeby Guest Sat Jun 26, 2010 10:21 pm

» komik
Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeby Guest Sat Jun 26, 2010 10:14 pm

» kuralsız 2 li oyuncu
Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeby Guest Sat Jun 26, 2010 10:07 pm

» özür
Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeby Guest Sat Jun 26, 2010 9:00 pm

Domainimize HACKER Saldırısı !

Go down 
AuthorMessage
Tolguska!
Güvenlik
Güvenlik
Tolguska!

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Domainimize HACKER Saldırısı ! Left_bar_bleue5/5Domainimize HACKER Saldırısı ! Empty_bar_bleue  (5/5)
Saygısızlık Saygısızlık:
Domainimize HACKER Saldırısı ! Left_bar_bleue0/0Domainimize HACKER Saldırısı ! Empty_bar_bleue  (0/0)

Domainimize HACKER Saldırısı ! Empty
PostSubject: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeThu Apr 29, 2010 1:15 pm

Merhaba Sayın üyelerimiz ,

Sitemize 1 kaç hacker "MS-DOS" Saldırısında bulunmuştur .
Bu girişim sitemizin "Güvenlik ve ağ koruma " yetkillileri tarafından engellenmiştir .
Yaklaşık 1 Ay öncede böyle saldırılarla karşılaşmıştık .
Saat Tam olarak 14:11 'de Xcall (Benim) tarafından saldırı tespit edilip gereken uygulanmıştır.

LÜTFEN ŞİFRENİZİ DEĞİŞTİRİNİZ . Değiştirmediğiniz Sürece tehlike altındasınızdır .
Ben "Güvenlik ve Ağ koruma Kurulu" başkanı olarak forumumuzda bir uygulama başlatıyorum .
98 Saatte bir forum üyelerimizin Hepsinin(Aylık Online Olanların) Şifreleri Değiştirilerek MAİL Adreslerine yollanacaktır.
Bu uygulama yanlış MSN Email verenler içinde büyük bir tehlike arz etmektedir .

Bu uygulama sadece 5 Mesajı olan üyeler için uygulanmaktadır !

98 SAAT 30 Nisandan itiberen sayılmaya başlanmıştır .
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Domainimize HACKER Saldırısı ! Left_bar_bleue5/5Domainimize HACKER Saldırısı ! Empty_bar_bleue  (5/5)
Saygısızlık Saygısızlık:
Domainimize HACKER Saldırısı ! Left_bar_bleue0/0Domainimize HACKER Saldırısı ! Empty_bar_bleue  (0/0)

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 3:07 pm

Xcall wrote:
Merhaba Sayın üyelerimiz ,

Sitemize 1 kaç hacker "MS-DOS" Saldırısında bulunmuştur .
Bu girişim sitemizin "Güvenlik ve ağ koruma " yetkillileri tarafından engellenmiştir .
Yaklaşık 1 Ay öncede böyle saldırılarla karşılaşmıştık .
Saat Tam olarak 14:11 'de Xcall (Benim) tarafından saldırı tespit edilip gereken uygulanmıştır.

LÜTFEN ŞİFRENİZİ DEĞİŞTİRİNİZ . Değiştirmediğiniz Sürece tehlike altındasınızdır .
Ben "Güvenlik ve Ağ koruma Kurulu" başkanı olarak forumumuzda bir uygulama başlatıyorum .
98 Saatte bir forum üyelerimizin Hepsinin(Aylık Online Olanların) Şifreleri Değiştirilerek MAİL Adreslerine yollanacaktır.
Bu uygulama yanlış MSN Email verenler içinde büyük bir tehlike arz etmektedir .

Bu uygulama sadece 5 Mesajı olan üyeler için uygulanmaktadır !

98 SAAT 30 Nisandan itiberen sayılmaya başlanmıştır .

Kafana göre yazı yazıyorsun sende yau Very Happy o Hacker değildiki allahtan bi saldırı oldu afedersiniz ama küçücük çocuk buna götü ile güler Hacker saldırısı falan yok xcall ben senin bu işleri yaptığına inanmıyorum adında başkasına ait.!! araştırdım.! tolga değil bu kod adına sahip olan kişi
Back to top Go down
Tolguska!
Güvenlik
Güvenlik
Tolguska!

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 3:57 pm

Tam verdiğim saatte siteye ms-dos çaktılar cmdden düzelltim ayrıca xcall sadece benim tarafımdan kullanılıyor . Ayrretten hackerım !  senin gibi lamer değiL !!
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 4:41 pm

Hadi Len ordan sen lamersin ip no dan internet kesen benmiyim allahtan bi kere bir kaç kişinin giriş kod larını koydum yediremedin kendine lamer dedin neymiş iş yerin varmış Hadi Len ordan o güvenlik alarm sesi senin senin aynı 14 yaşındaki adam sesi senin ofisinmi var hadi len ordan yeme beni
Back to top Go down
Tolguska!
Güvenlik
Güvenlik
Tolguska!

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:00 pm

O ses programla yapılmış sesti .Ayrıca xc tasarım benim ! ayrıca o şirket ofisten yönetilen bir yer değil ! O giriş kodlarının hepsi yanlıştı ip nodan internett kesilmez routerdan bağlanılır port ayarlarından kesilir .Hahhaha kendime şaşıyorum bi lamere anlatıyorum bide bunlarım 
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:39 pm

oLm bak internettet araştırıp araştırıp bana söyleme azımıda bozdurtma ben buraya taa ne zaman koydum o kodları gerizekalı tabi değşcek 1 ayda bi değişiyor mal mal resimler koyup photoshop yada photoscape ile üstüne xc yapma alıcam aklını görecen ozaman sen bana ip nodan kesiyom demiştin interneti gerizekalı mal o koluşmaları kaydedip buraya koysadım azın açık kalırdı
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:41 pm

aynen
Back to top Go down
Tolguska!
Güvenlik
Güvenlik
Tolguska!

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:41 pm

=) internetten araştırma yapana script kiedy derler . ! Ben hackerım senin gibi ne lamer ne script kiedy değilim ! O kodlar ilk koyulduğunda bakmıştım ve hepsi yanlış kodlar 
Back to top Go down
Tolguska!
Güvenlik
Güvenlik
Tolguska!

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:42 pm

Artıdan senin gibi o saydığın programları kullanmıyorum ! Photoshop CS4 Kullanıyorum
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:43 pm

gerzek ben photoshop diyorum oda var içinde xcall bilmişlik yapma fena olacak bak.:@
Back to top Go down
Tolguska!
Güvenlik
Güvenlik
Tolguska!

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:44 pm

Salihh ! ne yapıcan ??? allah aşkına beni zorliycak bişey olsunda biraz eğleniyim ....
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:45 pm

kesin onuda başkasına yaptırıyorsundur.
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:45 pm

bencede aynen
Back to top Go down
Tolguska!
Güvenlik
Güvenlik
Tolguska!

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:47 pm

Çağatay , karışıp durma ! Eminmisin salihh
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeSun May 02, 2010 5:49 pm

yeni konu açtım onu oku
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeMon May 03, 2010 6:52 pm

heee
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

Üye Kontrol Sayfası
Tecrübe Tecrübe:
Saygısızlık Saygısızlık:

PostSubject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı !   Domainimize HACKER Saldırısı ! Icon_minitimeMon May 03, 2010 7:08 pm

by_battalsal wrote:
heee
Back to top Go down

Domainimize HACKER Saldırısı !
Back to top 
Page 1 of 1