| Domainimize HACKER Saldırısı ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Tolguska! Güvenlik
Üye Kontrol Sayfası Tecrübe: (5/5) Saygısızlık: (0/0)
| Subject: Domainimize HACKER Saldırısı ! Thu Apr 29, 2010 1:15 pm | |
| Merhaba Sayın üyelerimiz , Sitemize 1 kaç hacker "MS-DOS" Saldırısında bulunmuştur . Bu girişim sitemizin "Güvenlik ve ağ koruma " yetkillileri tarafından engellenmiştir . Yaklaşık 1 Ay öncede böyle saldırılarla karşılaşmıştık . Saat Tam olarak 14:11 'de Xcall (Benim) tarafından saldırı tespit edilip gereken uygulanmıştır. LÜTFEN ŞİFRENİZİ DEĞİŞTİRİNİZ . Değiştirmediğiniz Sürece tehlike altındasınızdır . Ben "Güvenlik ve Ağ koruma Kurulu" başkanı olarak forumumuzda bir uygulama başlatıyorum . 98 Saatte bir forum üyelerimizin Hepsinin(Aylık Online Olanların) Şifreleri Değiştirilerek MAİL Adreslerine yollanacaktır. Bu uygulama yanlış MSN Email verenler içinde büyük bir tehlike arz etmektedir . Bu uygulama sadece 5 Mesajı olan üyeler için uygulanmaktadır ! 98 SAAT 30 Nisandan itiberen sayılmaya başlanmıştır . | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 3:07 pm | |
| - Xcall wrote:
- Merhaba Sayın üyelerimiz ,
Sitemize 1 kaç hacker "MS-DOS" Saldırısında bulunmuştur . Bu girişim sitemizin "Güvenlik ve ağ koruma " yetkillileri tarafından engellenmiştir . Yaklaşık 1 Ay öncede böyle saldırılarla karşılaşmıştık . Saat Tam olarak 14:11 'de Xcall (Benim) tarafından saldırı tespit edilip gereken uygulanmıştır.
LÜTFEN ŞİFRENİZİ DEĞİŞTİRİNİZ . Değiştirmediğiniz Sürece tehlike altındasınızdır . Ben "Güvenlik ve Ağ koruma Kurulu" başkanı olarak forumumuzda bir uygulama başlatıyorum . 98 Saatte bir forum üyelerimizin Hepsinin(Aylık Online Olanların) Şifreleri Değiştirilerek MAİL Adreslerine yollanacaktır. Bu uygulama yanlış MSN Email verenler içinde büyük bir tehlike arz etmektedir .
Bu uygulama sadece 5 Mesajı olan üyeler için uygulanmaktadır !
98 SAAT 30 Nisandan itiberen sayılmaya başlanmıştır . Kafana göre yazı yazıyorsun sende yau o Hacker değildiki allahtan bi saldırı oldu afedersiniz ama küçücük çocuk buna götü ile güler Hacker saldırısı falan yok xcall ben senin bu işleri yaptığına inanmıyorum adında başkasına ait.!! araştırdım.! tolga değil bu kod adına sahip olan kişi |
|
| |
Tolguska! Güvenlik
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 3:57 pm | |
| Tam verdiğim saatte siteye ms-dos çaktılar cmdden düzelltim ayrıca xcall sadece benim tarafımdan kullanılıyor . Ayrretten hackerım ! senin gibi lamer değiL !! | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 4:41 pm | |
| Hadi Len ordan sen lamersin ip no dan internet kesen benmiyim allahtan bi kere bir kaç kişinin giriş kod larını koydum yediremedin kendine lamer dedin neymiş iş yerin varmış Hadi Len ordan o güvenlik alarm sesi senin senin aynı 14 yaşındaki adam sesi senin ofisinmi var hadi len ordan yeme beni |
|
| |
Tolguska! Güvenlik
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:00 pm | |
| O ses programla yapılmış sesti .Ayrıca xc tasarım benim ! ayrıca o şirket ofisten yönetilen bir yer değil ! O giriş kodlarının hepsi yanlıştı ip nodan internett kesilmez routerdan bağlanılır port ayarlarından kesilir .Hahhaha kendime şaşıyorum bi lamere anlatıyorum bide bunlarım | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:39 pm | |
| oLm bak internettet araştırıp araştırıp bana söyleme azımıda bozdurtma ben buraya taa ne zaman koydum o kodları gerizekalı tabi değşcek 1 ayda bi değişiyor mal mal resimler koyup photoshop yada photoscape ile üstüne xc yapma alıcam aklını görecen ozaman sen bana ip nodan kesiyom demiştin interneti gerizekalı mal o koluşmaları kaydedip buraya koysadım azın açık kalırdı |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:41 pm | |
| |
|
| |
Tolguska! Güvenlik
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:41 pm | |
| =) internetten araştırma yapana script kiedy derler . ! Ben hackerım senin gibi ne lamer ne script kiedy değilim ! O kodlar ilk koyulduğunda bakmıştım ve hepsi yanlış kodlar | |
|
| |
Tolguska! Güvenlik
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:42 pm | |
| Artıdan senin gibi o saydığın programları kullanmıyorum ! Photoshop CS4 Kullanıyorum | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:43 pm | |
| gerzek ben photoshop diyorum oda var içinde xcall bilmişlik yapma fena olacak bak.:@ |
|
| |
Tolguska! Güvenlik
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:44 pm | |
| Salihh ! ne yapıcan ??? allah aşkına beni zorliycak bişey olsunda biraz eğleniyim .... | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:45 pm | |
| kesin onuda başkasına yaptırıyorsundur. |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:45 pm | |
| |
|
| |
Tolguska! Güvenlik
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:47 pm | |
| Çağatay , karışıp durma ! Eminmisin salihh | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Sun May 02, 2010 5:49 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Mon May 03, 2010 6:52 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Domainimize HACKER Saldırısı ! Mon May 03, 2010 7:08 pm | |
| |
|
| |
| Domainimize HACKER Saldırısı ! | |
|