| Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) | |
|
|
|
Author | Message |
---|
byafacan Özel Üye
Üye Kontrol Sayfası Tecrübe: (5/5) Saygısızlık: (0/0)
| Subject: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Fri Apr 16, 2010 7:11 pm | |
| 1. Erkan Bu Askeri Rütbeleri Koyarsanız Koyun Koyacaksanız Söleyin Kesiyim Veriyim. 2. 3. | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Fri Apr 16, 2010 7:59 pm | |
| |
|
| |
byafacan Özel Üye
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Fri Apr 16, 2010 8:01 pm | |
| bilşe deil de işinize yararsa ne mutlu bana | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Sat Apr 17, 2010 8:35 am | |
| süperde işimize yararda sonuncu buton bizde vardı galiba |
|
| |
Network Gold Üye
Üye Kontrol Sayfası Tecrübe: (5/5) Saygısızlık: (5/5)
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Sat Apr 17, 2010 12:08 pm | |
| onların 3ü de bizde vardı hemde kesilmişi bile vardı | |
|
| |
byafacan Özel Üye
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Sat Apr 17, 2010 12:25 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Sat Apr 17, 2010 3:25 pm | |
| |
|
| |
Network Gold Üye
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Sat Apr 17, 2010 3:59 pm | |
| vardı diyorsam vardı salk | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Sat Apr 17, 2010 4:28 pm | |
| banamı dedin aliberk bu arada erkanı ngözüne girmek için hazır rütbleler yapma |
|
| |
byafacan Özel Üye
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Sun Apr 18, 2010 3:46 pm | |
| 1. bunlar hazır deil 2. sensin o slk network | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Sun Apr 18, 2010 4:59 pm | |
| hazır bunlar ayınısı var yalan atma |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Mon Apr 19, 2010 2:05 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Mon Apr 19, 2010 2:06 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Mon Apr 19, 2010 2:06 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Mon Apr 19, 2010 7:06 pm | |
| benimm madalyam hepinizden daha güzel hemde en büyüğü parlıyor benimki inanmassanız bakın |
|
| |
byafacan Özel Üye
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Tue Apr 20, 2010 10:42 am | |
| yav madalyan güzel olsa ne olur olmasa ne olur | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Tue Apr 20, 2010 11:31 am | |
| aliberk eski üyelerle dalga geçme eski üyeler senden dağa önemli |
|
| |
byafacan Özel Üye
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Thu Apr 22, 2010 7:19 pm | |
| sanane ben onunla konuşuyorum | |
|
| |
Network Gold Üye
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Thu Apr 22, 2010 8:37 pm | |
| | |
|
| |
byafacan Özel Üye
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Thu Apr 22, 2010 8:46 pm | |
| düzgün konuş lan bak hadi banlayın bunu küfür ediyor | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Fri Apr 23, 2010 10:49 am | |
| banlayamayız admin o admin bey ve özel üye lütfen kavga etmeyiniz xD |
|
| |
Misafir Guest
| |
| |
Network Gold Üye
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Fri Apr 23, 2010 4:51 pm | |
| banada şerefsizlik yaptı banada abisinin serimlerini koydu | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Fri Apr 23, 2010 7:10 pm | |
| aynene size katılıyom aliberk bunlar hazır yalan atma |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) Fri Apr 23, 2010 8:10 pm | |
| ege network erkan arda murat gökhan bu söylüceğim şey size geçmiyor aliberk 2 yüze güldük götünüz kalktı korkmasan burda ban yicen diye babanı bile tanımıcan anı bacı gircen network sana p1c demiş sende ona laf demişsin ben senin ne özellerini yakaladım biliyonmu erkan ve bu site hakkında neler yapcanı öğrendim seninde Küfür Yasak mi ne doğrumu ismi bilmiom ama seninde o adamdan farkın yok oke 12 yaşındasın bunu kafana sok eyer 15 yaşındayım diyorsan aç kamera göster kendini ben buyum diye oke eyer ben kamera açamam dersen ozaman bizde sana 12 yaşında muhamelesi yaparız oke ve bu arada aliberk doğruyu söylüyene kadar benle koluşma msnede yazmaya bile elin yada mauseyi benim messengerimin üstüne getirme yok ben doğruyu söylemicem ben 15 yaşında yalanını sürdürcem dersen msnede kişiyi engelle ve sil var hiç küfür etmekle uğraşma engelle ve sili yap ve kurtul bizden oke |
|
| |
| Erkan Sana 3 Şekil Rütbe Gösteriyorum Hangisini Beğenirsen Söyle Kesiyim Veriyim ;) | |
|